Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου η Κοζάνη κερδίζει, η νέα γενιά και το μέλλον κερδίζουν

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου η Κοζάνη κερδίζει, η νέα γενιά και το μέλλον κερδίζουν

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου φτάνουμε αισίως προς την κάλπη, μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο δηλώσεων, προτάσεων, αντεγκλήσεων κλπ. Έγινε όμως ένας πραγματικός και ουσιαστικός διάλογος για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή; Δυστυχώς κατά γενική ομολογία αυτό δεν κατέστη εφικτό, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Αντί του ουσιαστικού διαλόγου, γίναμε αποδέκτες «πυροτεχνικών» μη υλοποιήσιμων δηλώσεων και προτάσεων, πολλές φορές εκτός πραγματικότητας, ενώ σε άλλες περιπτώσεις αναμένουμε ακόμη προγραμματικές και ξεκάθαρες θέσεις σε πολλά επιμέρους ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Κοζάνης.

Ο συνδυασμός «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» απαντάει υπεύθυνα και με επιχειρήματα για όλα τα ζητήματα που άπτονται στην λειτουργία και το μέλλον του Δήμου Κοζάνης. Καταθέτουμε μια ρεαλιστική, ειλικρινή και ολοκληρωμένη πρόταση για την βιωσιμότητα της περιοχής, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεκμηρίωση με την φρεσκάδα και την γνώση της νέας γενιάς σε ένα χρονικά ιστορικό σταυροδρόμι για το αύριο αυτού του τόπου.

Η νέα γενιά δηλώνει παρόν με την συμμετοχή της, την επιστημονική της επάρκεια, τις γνώσεις και τις νέες ιδέες, έτοιμη να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις σε μια νέα εποχή για τον τόπο μας. Μια εποχή δύσκολη, που μπορεί όμως να μετατραπεί σε δημιουργική, από τους ίδιους τους ανθρώπους της εποχής. Και επειδή το μέλλον του τόπου εξαρτάται από τους ανθρώπους του και με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά, συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο όραμα που με το έργο του έχει χαράξει ο Λευτέρης Ιωαννίδης. Ένα έργο που οι πολίτες θα του δώσουν την ευκαιρία να ολοκληρώσει. Με την διαδοχή των γενεών να έρχεται ως μια φυσιολογική εξέλιξη και ως μια προοδευτική συνέχεια της ίδιας της ζωής και της κοινωνίας θέλουμε να ζούμε με περηφάνια στον τόπο μας και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Για να μπορούν και να θέλουν και τα παιδιά μας να ζήσουν, να σπουδάσουν και να δημιουργήσουν στο τόπο μας.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης, ένας νέος και ικανός άνθρωπος, εκφράζει την εμπειρία με την φρεσκάδα της νέας γενιάς, είναι ο άνθρωπος που αφουγκράζεται και γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των πολιτών, καθώς και τα ζητήματα του Δήμου Κοζάνης ως οργανισμό, που γνωρίζει και δίνει λύσεις, που επιχειρηματολογεί και απαντάει στις προκλήσεις του μέλλοντος με την συμβολή του συνόλου της ομάδας που τον πλαισιώνει. Είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Κοζάνης την επόμενη μέρα με γνώση, σχεδιασμό και όραμα. Είναι ένας άνθρωπος που τιμάει το λόγο του, που εκφράζει με θάρρος την γνώμη του δημόσια, που σε όλα τα μέλη και υποψήφιους του συνδυασμού έχει δηλώσει εξ αρχής τα ίδια ακριβώς πράγματα, που κοιτάει τους πολίτες στα μάτια με ειλικρίνεια και δεν «κλείνει το μάτι» σε κανέναν για οποιοδήποτε θέμα.

Την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαΐου η Κοζάνη κερδίζει, η νέα γενιά και το μέλλον κερδίζουν. Γιατί στο τέλος πάντα η αλήθεια κερδίζει, γιατί πλέον υπάρχουν τα θεμέλια για να χτίσουμε μαζί το αύριο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Φώτης Τσαμπούρης του Χαρισίου και της Στέλλας γεννήθηκε το 1981 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσέπουρα (Πολιτικό Μηχανικό) και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος Οικονομολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “International Business Management”. Δραστηριοποιείται με την ατομική του επιχείρηση ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο την Διαχείριση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

0