Βιογραφικό

Ο Φώτης Τσαμπούρης του Χαρισίου και της Στέλλας γεννήθηκε το 1981 στην Κοζάνη, όπου εργάζεται και κατοικεί έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσέπουρα (Πολιτικό Μηχανικό) και πατέρας δύο παιδιών. Πτυχιούχος Οικονομολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου “International Business Management”. Δραστηριοποιείται με την ατομική του επιχείρηση ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς και ως εξωτερικός συνεργάτης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με αντικείμενο την Διαχείριση Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Κατά το παρελθόν έχει απασχοληθεί ως ωρομίσθιος εκπαιδευτής στα Ι.Ε.Κ. Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, καθώς και ως εργαστηριακός συνεργάτης στο Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών, ενώ έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή οικονομικά συνέδρια.

Είναι Αξιολογητής Επενδυτικών Σχεδίων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ενώ έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας – Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, εκπροσωπώντας το φορέα στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης. Εκλεγμένος στη Διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης και στη Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης. Συμμετέχει εθελοντικά στην διοργάνωση του Startup Europe Week Kozani.

0